Loading...

Services

ONZE GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

 A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well. 

Jeff Bezos
Als vertrouwde partner in visuele beleving vormen we het verlengstuk van uw marketing- en retailafdeling. We voegen een extra dimensie aan die samenwerking toe: gespecialiseerde kennis van visual merchandising en ruime ervaring met projecten en campagnes.
Klanten profiteren van ons oog voor detail en creatieve kansen voor verbeteringen. Terwijl we als geen ander in staat zijn om binnen budgetten te werken. Ieder project wordt door specialisten van begin tot eind gemonitord. Het is in vertrouwde handen.

 Advertising moves people toward goods; merchandising moves goods toward people. 

Morris Hite
Opwinding creëren is het belangrijkste aspect van ons vak. Commotie in het brein versterkt de zichtbaarheid van een merk, project of product.
Je ziet, voelt, beleeft! Een totaalplaatje van zinnenprikkelende verleiding.
Op voorwaarde dat alle details kloppen. Binnen de guidelines van het merk. Xclusive International analyseert, creëert, produceert en installeert. In nauw overleg met de klant. Je krijgt wat je voor ogen hebt. Een belofte die we altijd nakomen.

 Impossible is just an
opinion. 

Paulo Coelho
De creatieve kracht van Xclusive laat zich nauwelijks in woorden vatten. Die moet je zien! In 2D of in 3D: geen uitdaging is te groot. Onze designers creëren altijd een stukje extra beleving.
Regelmatig overschrijden we de grenzen van vernieuwing. Internationale top-brands gebruiken het artwork van onze campagnes in de Benelux om uit te rollen in Europa. Daag ons uit. Wedden dat er iets moois uit komt!

 All that is valuable in human society depends upon the opportunity for development accorded the individual. 

Albert Einstein
Dagelijks mogen we voor klanten de mooiste creaties tot leven brengen. In groot formaat 2D en full size 3D mét smooth finish. Ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep beschikt zelf over alle benodigde productie- en printfaciliteiten.
Door te investeren in hoogwaardige technologie bieden wij de beste garantie op kwaliteit. En een vlotte levering. Want onze productie heeft maar één doel: uw brand, project of product voorzien van de meest spraakmakende visual experience.

 A brand that comes to mind, produces a reaction. A brand that reaches the heart, produces a commitment. 

Andy Stalman
Een uniforme uitstraling in verschillende shops creëren kan een flinke uitdaging zijn. Daarom is een nauwkeurige, efficiënte logistiek van het grootste belang. Wij organiseren dat de juiste elementen op tijd op de juiste locatie arriveren.
Een technisch team zorgt voor een effectieve assemblage en installatie. Precies op tijd en tot in de puntjes verzorgd. Alle details worden op elkaar afgestemd. En het geheel smelt samen tot het beoogde resultaat.

Why Choose Us?

We’re Creative

Kan niet bestaat niet: het is gewoon even zoeken.
Naar de juiste sfeer, naar de juiste details binnen het totaalplaatje. Daag ons uit! En verwonder jezelf.

We’re Punctual

Afspraak is afspraak: wat we beloven doen we.
Binnen budget, binnen de richtlijnen en binnen de deadline. Met een efficiency waar je u tegen zegt.

We have magic

De branding krijgt meerwaarde: optimale zichtbaarheid van de campagne en een opwindende productbeleving voor de consument. Wow!